Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 30 oktober 2017

Oisterwijkse kinderen in de topsport!

Binnenkort organiseren we weer een nieuw O’66 evenement. Deze keer: “Oisterwijkse kinderen in de topsport”. We hebben een boeiende, en vooral zeer getalenteerde, groep sprekers weten te verzamelen voor deze avond. Wie het precies zijn, vertellen we later. Houd dus wel onze website en Facebook in de gaten!

Voor nu kunnen we verklappen dat onze sport-gerelateerde sprekers verbonden zijn aan de Topsportopleiding in Tilburg, betrokken zijn bij de PSV jeugd selecties, en zich inzetten voor de organisatie “Topsport for life”. We hopen zelfs een Olympische sporter te mogen verwelkomen!

Allicht zijn we hier zeer trots op. En we zijn er zeker van dat we een boeiende en energieke avond aan kunnen bieden.

Datum: 16 november 2017
Tijd: vanaf 1930 tot 2200
Locatie: Tiliander, Oisterwijk

Aanmelden kan alvast hier!