Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 15 januari 2018

Ruimte voor de fiets!? – Evenement gecancelled

UPDATE: Helaas gaat dit evenement niet door. We hopen u in de toekomst alsnog te zien!

 

Fietsen wordt steeds aangenamer door de brede beschikbaarheid van de elektrische fiets (e-bike) de sportievere fiets en de faciliteiten zoals fietspaden. De high speed e-bike (45km) maakt het bovendien steeds aantrekkelijker om het woon-werkverkeer via de fiets te doen. Het wielrennen als vrijetijdsbesteding beleeft een steeds grotere populariteit en de omgeving in Oisterwijk is prachtig om te fietsen en geniet gelukkig al een grote populariteit. D66 pleit ervoor om op die populariteit in te zetten.

We willen de fiets nog meer de ruimte geven; om Oisterwijk nóg sportiever, veiliger en aantrekkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan bredere fietspaden, meer voorrang voor de fiets en regionale verbindingen tussen Den Bosch en Eindhoven. Tijdens de komende O’66-bijeenkomst hebben we het hierover. Kom ook. We horen het graag!