Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Sharon Kroon, 45 jaar en samen met Ivo woon ik sinds 2007 met heel veel plezier in ons prachtige dorp. Van geboorte geen Brabantse maar sinds mijn studie Personeel & Arbeid in Tilburg, wel verknocht geraakt aan het goede leven hier.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als manager bij de gemeente Tilburg. Als ik niet werk, wandel ik graag door de bossen en langs de vennen, lees ik een boek, bezoek op zijn tijd een concert en vind ik het fijn om met onze vrienden af te spreken om lekker te eten. Uit of thuis!

Ik ben betrokken bij de gemeente waar ik woon en wil bijdragen aan een plek waar het fijn is om te wonen, te werken en te recreëren. D66 is de partij met een optimistische, toekomstgerichte visie. De komende periode moeten keuzes worden gemaakt, bijvoorbeeld als het gaat om onze gemeente weer financieel gezond maken, over duurzaamheid, wonen. Dat kan alleen als we écht gaan luisteren naar onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Naar al die betrokkenen die verstand hebben van wat zich in onze gemeente afspeelt.

Ik sta voor een realistische, inhoudelijke lijn. Voor verbinding, vertrouwen en optimisme. Niet voor een politiek van verdeeldheid of populisme maar waar we met iedereen op een normale manier in gesprek gaan, duidelijk en eerlijk zijn over de uitdagingen die we hebben en vooral waarin we een betrouwbare partner zijn.

Ik ben benieuwd en nieuwsgierig naar wat jullie zien en vinden en nodig iedereen van harte uit je vragen en verwonderingen met me te delen. Dat kan via mail, telefoon, whatsapp of één van de pagina’s op sociale media.

Hartelijke groet,
Sharon

sharonkroon@d66oisterwijk.nl
T. 06-21 42 90 13